image
ABOUT US

We bereiden ons voor op uw succes en bieden solide IT-oplossingen.

Timelink® is een snelgroeiend softwarebedrijf met kantoren in Utrecht, Amsterdam en Varna (Bulgarije). Met gebruiksvriendelijke planning- en urenregistratie software maken wij al sinds 2010 klanten succesvoller, door de meest efficiënte flow van planning en urenregistratie tot en met factuur en/of salaris verwerking. Onze klanten vergroten hun succes door tijdsbesparing, efficiënt werken, de juiste inzichten en gelukkigere medewerkers.

ONZE DIENSTEN

Wij excelleren om onze klanten succesvol te laten zijn

Bij Timelink ® is alles erop gericht om de klanten te ontzorgen en succesvol te maken door middel van onze software producten.
Planning software

Door gebruik te maken van onze rooster software wordt het maken van een personeelsplanning makkelijk, snel, inzichtelijk en met minimale fouten.

Rapportages

Onze digitale en interactive dashboards en rapportages geven u continue inzicht in uw uren en facturatie stroom. Met de mogelijkheid tot download of gewoon direct inzicht, met een druk op de knop heeft u alle data binnen handbereik.

Urenregistratie

Ons specialisme, urenregistratie. Onze urenregistratie software is zoals het hoort, efficiënt, makkelijk en overzichtelijk. Easy does it!

API

Onze API’s zorgen ervoor dat uw backoffice, CRM of ERP systeem gekoppeld wordt aan onze software. Hierdoor krijgt u Single point of entry en Single point of output van uw data. Efficiënte workflow en minimale fouten!

HOE KUNNEN WE U VERDER HELPEN

Wij bieden ondersteunde diensten aan bij de implementatie en het gebruik van onze software.

IT Helpdesk and Support
IT Helpdesk and Support
Onze helpdesk gelokaliseerd in Nederland en is 24/7 open. Het is zeer belangrijk dat u altijd ondersteuning krijgt op het moment dat er met onze software wordt gewerkt. Dit geldt dus ook voor weekenden en feestdagen.
View case study
Implementatie en training
Implementatie en training
Wij kunnen het volledige implementatie traject voor uw organisatie verzorgen. Van introductie, projectopzet, begeleiding, maatwerk etc. Daarnaast verzorgen wij trainingen voor medewerkers en eventueel uw klanten.
View case study
Conversie & Datamigratie
Conversie & Datamigratie
Wilt u uw oude data gebruiken in Timelink ® , aan de hand van een inventarisatie en overleg met de leverancier wordt bepaald welke mogelijkheden er zijn voor conversie en of het zinvol is om een geautomatiseerde conversie uit te voeren.
View case study