TIMELINK PLATFORM

Timelink ®, bekijk hieronder alle mogelijkheden van ons platform

Timelink ® is geschikt voor alle branches waarin urenregistratie of personeelsplanning een must is zoals uitzendbureaus, detachering organisaties, ICT bedrijven contact / call centers en projectbedrijven.
Planning

Door gebruik te maken van onze planning software wordt het maken van een personeelsplanning makkelijk, snel, inzichtelijk en met minimale fouten.

Uren registratie

Urenregistratie zoals het hoort, makkelijk, overzichtelijk en efficiënt. Uw volledige uren workflow geautomatiseerd.

Rapportages

Wij leveren op maat gemaakte rapportages die continue geüpdate en te downloaden zijn. Daarnaast worden uw resultaten verwerkt in digitale dashboards.

API connectie

Single point of entry en Single point of output van uw data. Werk efficiënt en met minimal fouten door uw eigen systemen te koppelen via onze API’s.

Uren interface

In Timelink kunt u aan ieder project een uren interface koppelen. in de uren interface kunt u alle specifieke business ruling en variabelen aan een project koppelen zoals werktijden, ORT percentages, pauzes, KM vergoeding etc.

Zelf in controle

U beheert zelf alle klanten, accounts en rapportages. U bepaald wie wat kan via ons unieke controle centre. Hier heeft u inzicht in alle handelingen die uitgevoerd worden op het platform en kunt u nieuwe accounts maken, activeren of managen.

Eigen look & feel

Als klant wordt uw account opgezet in uw eigen look en feel waaronder uw eigen logo. Hierdoor zien alle gebruikers, medewerkers en klanten alleen uw naam, logo en bedrijfskleur.

Responsive

Timelink werkt op alle gangbare devices en is afgestemd om optimaal te functioneren op zowel een laptop- als een telefoonscherm.

Een aantal technische features uitgelicht

Vakantie aanvragen

Regel uw volledige vakantie aanvraag, vakantie accorderen en vakantie saldo’s via Timelink. Het is tevens mogelijk om via de API de vakanties te verwerken in uw eigen systemen.

Automatische KM berekening

KM vergoeding is altijd moeilijk om vast te leggen. In Timelink worden de KM’s automatisch bereken waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Communicatie via platform

Op alle niveau’s worden er automatische mails gestuurd naar klanten, medewerkers of gebruikers. Hierdoor verloopt de communicatie soepel, direct en overzichtelijk. Alle mails zijn met uw logo.

Klantaccounts

Speciaal voor uw klanten is er een klanten omgeving waarin uw klant niet alleen uren kan accorderen maar ook rapportages kan uitdraaien of de planning inzien.

What else

Wat is er nog meer belangrijk om te weten

Privacy
Iedereen kan zelf aangeven of, vanuit privacy overweging, zijn data zichtbaar of onzichtbaar is op het platform.
Read More
Nederlandse servers
Al onze servers, en dus uw data, staan in Nederland. Hierdoor wordt alles volgens de Nederlandse wet uitgevoerd.
Read More
Helpdesk & support
Onze Nederlandse helpdesk is 24/7 beschikbaar. Dit doen we omdat wij vinden dat er altijd support moet zijn als er iets aan de hand is.
Read More

LET'S START : EASY DOES IT

Wil je meer weten, klik op de knop hiernaast

Probeer Timelink vandaag nog!!