Planning software

Een werkrooster maken is een tijdrovend karwei. Door gebruik te maken van onze rooster software wordt het maken van een personeelsplanning makkelijk, snel, inzichtelijk en met minimale fouten.

Daarnaast is het mogelijk om externe planningen simpel te uploaden in onze planning tool.

Uren registratie

Ons specialisme, urenregistratie digitaliseren zoals het hoort, makkelijk en overzichtelijk.

Onze focus en expertise ligt in het online uren registreren van uren van begin tot eind via je mobiel, tablet of computer via onze unieke software.

 

Easy does it!

Reporting & API

Digitaliseer uw volledige uren flow van planning tot factuur en salarisbetaling via onze standaard API’s. Onze API’s zijn gebouwd voor de meest voorkomende softwarepakketten zoals AFAS, Exact, NMBRS, Visma etc.

Onze digitale en interactive rapportage dashboards geven u continue inzicht in uw uren en facturatie stroom.

20 jaar ervaring

Urenregistratie zoals het hoort, betrouwbaar, makkelijk en zelf in control!

Al 20 jaar maken wij het verschil met urenregistratie software. Eerst in de vorm van een intern urenregistratie systeem naar nu een extern urenregistratie, planning en rapportage platform met de expertise en focus die nodig is om het verschil te maken.

U bepaalt zelf alle facetten van de urenregistratie met onze uniek uren interface die u zelf samenstelt en connect aan een project of detachering. De uren interface bevat alle variabelen voor een project of detachering zoals ORT, overwerk percentages, werktijden, (automatische) pauze berekening, automatische KM berekening etc. en worden toegepast op het project of de detachering waaraan de uren interface wordt gekoppeld. Hierdoor bepaalt u zelf de variabelen en business ruling binnen Timelink.

Innovatie en focus voor uren registreren staat voorop
20 jaar ervaring samengevat in 1 platform
Betrouwbaar, makkelijk en overzichtelijk : easy does it!
Unieke positie in de keten voor uitzend- en detachering bureaus en project bedrijven
ONZE POSITIE IN DE KETEN

Hoe werkt ons platform optimaal voor uw organisatie

Timelink kan uw proces rondom urenregistratie volledig automatiseren en stroomlijnen met de verschillende opties die beschikbaar zijn op ons platform. Van single point of entry van uw data, planning, registratie van de uren tot verwerking in uw backoffice systemen met directe inzichten en downloads via onze rapportage tools.

01

API connectie

Via onze API worden de gegevens van uw klanten, projecten en medewerkers direct ingelezen in Timelink.

Lees meer

02

Inplannen uren

Via onze planning tool kunt u diensten, uren of personen makkelijk inplannen.  Heeft u een externe of Excel planning, via de upload optie staat de planning binnen enkele seconden in Timelink.

Lees meer

03

Uren registreren

De planning dient als basis voor de uren registratie. Uw medewerkers kunnen heel makkelijk de planning accorderen, aanpassen of zelf ingeven.  Hierna kunnen managers en klanten de uren met 1 druk op de knop accorderen.

Lees meer

04

Rapportage en verwerking

Via onze rapportage tool kunt u geselecteerde data bekijken in interactieve dashboards of de data downloaden in Excel, PDF, CSV etc. Daarnaast kan via onze API connectie de gewenste data automatisch verwerkt worden in uw backoffice systeem zoals Exact, AFAS, NMBRS etc.

Read More
Onze filosofie

Hoe gaan wij voor u het verschil maken

Op basis van onze kennis en ervaring hebben we een aanpak gedefinieerd en een platform gemaakt met drie centrale uitgangspunten: betrouwbaarheid, easy does it en ontzorgen. Zo helpen we onze klanten snel, overzichtelijk en makkelijk het proces rondom uren registratie te optimaliseren, te automatiseren en te gebruiken. Hierdoor is het proces urenregistratie, en alle facetten die hierbij horen, toekomstbestendig en kan het proces meegroeien met uw organisatie.
Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Heeft u een simpele vraag, wenst u een afspraak of wilt u demo, gebruik een van de contactopties op deze pagina
Zakelijk nummer

info@timelink.nl
088- 600 77 00

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
8:00 tot 18:00

Direct nummer sales

+31- 6 141 141 10

Adres

Europalaan 400

3526KS Utrecht

Nederland